0
Categorieën
Mijn account
https://www.decovan.be/nl/janser-vloerstrippers
Zoeken naar Merk, product, toepassing, etc..
Nederland +31 (0)114 682 811
Winkelmandje

Janser vloerstrippers

De Duitse fabrikant Janser GmbH is al meerdere decennia een autoriteit op het gebied van vloerstrippers en de bijhorende gereedschappen (messen en beitels). In 2019 vernieuwde Janser zijn gehele vloerstripper gamma, en bracht de ontwikkeling en productie van deze ingenieuze vloerstripmachines onder eigen beheer naar Europa. Tegelijkertijd kozen ze in de Benelux voor Decovan Machines, als hun exclusieve partner, voor de verdeling van dit ruime assortiment aan vloerstrippers en tapijtstrippers.

Janser Walk-Behind vloerstrippers

De Janser Walk-Behind vloerstrippers en tapijtstrippers zijn verkrijgbaar in een breed assortiment afmetingen en varianten, afhankelijk van uw behoeftes en het werk dat de vloerstripmachine moet verrichten. Deze uiterst efficiënte vloerstrippers zijn door hun hydraulische aandrijving niet enkel zeer krachtig, maar tevens stil in gebruik en onderhoudsvriendelijk (geen electrische componenten die kunnen stuk gaan). De Janser strippers zijn geschikt voor quasi alle oppervlakken, van kleine kamers tot grote oppervlakken van 1.000m² en meer. De machines worden ingezet voor vloervoorbereiding, bij het verwijderen van linoleum, marmoleum, pvc, rubber, tapijt, keramische tegels, epoxy coatings, steentapijt (siergrindvloeren), kurkvloeren, verlijmde parket- en houten vloeren, etc.

Janser Ride-On vloerstrippers

De Janser Ride-On vloerstrippers of zitstrippers worden 100% in Europa vervaardigd. Ze zijn beschikbaar aangedreven op 230V of op batterijen (All-Day-Battery / ADB). De stripppers zijn op maat ontwikkeld voor de moeilijker verwijderbare vloeren. De Janser Ride-on vloerstrippers zijn zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Deze zeer wendbare vloerstripmachines worden ingezet voor vloervoorbereiding, bij het verwijderen van linoleum, marmoleum, pvc, rubber, tapijt, keramische tegels, epoxy coatings, steentapijt (siergrindvloeren), kurkvloeren, verlijmde en/of vernagelde parket- en houten vloeren, sportvloeren, parkeerdaken etc.