0
Categorieën
Mijn account
https://www.decovan.be/nl/onze-merken/scanmaskin/scan-combifloor
Zoeken naar Merk, product, toepassing, etc..
Nederland +31 (0)114 682 811
Winkelmandje
 
Kwaliteitsmachines voor Oppervlaktebewerking en Stofbeheersing
2016010910231036201506301159543020160109105916412016010910042270201601091059173920160109101430852016010911314164

Verhuur / Leasing

Ziet u een aankoop nog niet zitten vanwege de omvang van de investering of wilt u in een drukke periode gewoon enkele machines aan uw park toevoegen om het werk te klaren of wilt u gewoon een van onze machines uitgebreid testen ? Het kan allemaal bij Decovan Machines.

Klik hier voor meer info!

 

Scan CombifloorTM

Een betonvloer kan zoveel meer zijn !

Scan Combifloor™ is een revolutionair nieuw vloerconcept die beton sterk en duurzaam maakt. De methode is eenvoudig, maar geniaal! Door de betonvloer met Scan Combiflex vloerschuurmachines en diamantgereedschappen van Scanmaskin te schuren en polijsten wordt de toplaag van de beton verwijderd en komt het sterkere, onderliggende beton aan de oppervlakte. Dankzij dit proces wordt de vloer sterker en duurzamer. Bovendien krijgt de vloer een prachtige glans!

Voordelen van een Scan Combifloor™

 • Kostenbesparend
 • Functioneel
 • Esthetisch aantrekkelijk
 • Milieuvriendelijk
 • Antislip (ook nat)
 • Brandveiligheid
 • Eenvoudig te reinigen
 • Hogere lichtopbrengst
 • Nieuwbouw & Renovatie
 • Lager trilniveau
 • Krasvast
 • Duurzaam

Schoonheid komt van binnenuit

De vloer is een belangrijk deel van het dagelijks leven. Dit geldt zowel voor bedrijfspanden als privé woningen. De vloer moet er echter niet alleen mooi uitzien, maar ook functioneel zijn. Daarom is Scan Combifloor™ dé vloeroplossing. De glanzende toplaag van de betonnen vloer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar biedt ook allerlei andere voordelen.

Voor een beter milieu

Beton is opgebouwd uit natuurlijke materialen. Coatings op het beton beïnvloeden het milieu vaak negatief. Voor een Scanmaskin Scan Combifloor™ is tot 30 keer minder energie nodig dan voor traditionele vloeroplossingen. Het door Scanmaskin ontwikkelde onderhoudssysteem met ScanPad Dancer diamantpads is tevens de enige, geheel milieuvriendelijke reinigingsmethode. ScanPad Dancers hebben enkel water nodig en geen reinigingsmiddelen.

Betere vloer, betere financiën

Een Scanmaskin Scan Combifloor™ is financieel gezien een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor allerlei soorten activiteiten. In vergelijking met traditionele methoden voor betonvloeren of bijvoorbeeld epoxy krijgt u met Scan Combifloor™ een unieke duurzaamheid. Het veredelde constructiebeton krijgt een onbeperkte levensduur. De initiële kosten zijn gelijk, of zelfs lager dan die voor traditionele vloeroplossingen. Maar de lage onderhoudskosten en de langere levensduur maken een Scan Combifloor™ op de langere termijn tot een rendabel alternatief.

Een vloer die bij iedereen in de smaak valt

Scan Combifloor™ is verkrijgbaar in vier concepten: Standaard, Medium, Exclusief en Mat. Dit maakt het mogelijk om voor een vloer met een mat of met een hoogglans oppervlak te kiezen. Alle vier de concepten voor de Scanmaskin Scan Combifloor™ hebben met elkaar gemeen dat het resultaat functioneel, economisch, milieuvriendelijk en esthetisch aantrekkelijk is.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en uitvoering van Scanmaskin Scan Combifloor™? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord of leiden u op zodat u het ook zelf kan!

Klik op deze link als u alvast de brochure van het Scan Combifloor vloerconcept wil downloaden.