Categorieën
Mijn account
https://www.decovan.be/nl/roll
Zoeken naar Merk, product, toepassing, etc..
Nederland +31 (0)114 682 811
Winkelmandje

Roll GmbH

De Duitse fabrikant Roll GmbH is al meer dan 30 jaar een autoriteit op het gebied van vloerstrippers, éénschijfsmachines en natuurlijk eveneens de bijhorende gereedschappen. Sinds 2015 zijn deze ingenieuze machines ook in de Benelux verkrijgbaar via de exclusieve importeur, Decovan Machines.

Roll Vloerstrippers

Roll vloerstrippers en tapijtstrippers zijn verkrijgbaar in een breed assortiment afmetingen en varianten, afhankelijk van uw behoeftes en het werk dat de machine moet verrichten. Deze machines zijn geschikt voor quasi alle oppervlakken, van kleine kamers tot grote oppervlakken van 1.000m² en meer. De machines worden ingezet voor vloervoorbereiding, bij het verwijderen van linoleum, pvc, rubber, tapijt, tegels, coatings, steentapijt (siergrindvloeren), tegels, kurk, parket- en houten vloeren.

 

 

Roll Eénschijfsmachines

Roll éénschijfsmachines zijn roterende schuurmachines specifiek ontwikkeld voor zwaardere taken. De Roll éénschijfsmachines zijn zeer eenvoudig en comfortabel in gebruik. Deze roterende vloerschuurmachines kunnen stofvrij werken met het ROLL stofzuigsysteem en een bijpassende Pullman-Ermator S-lijn cycloonstofzuiger.