https://www.decovan.be/scanmaskin/_363____NL
 • Nederlands
 • Engels
 • Frans
 

SERVICEMONTEUR

In onze werkplaats te Wilrijk of op locatie bij onze klanten in de Benelux draag je zorg voor after-sales/onderhoud en reparaties aan vloerfreesmachines, vloerschuurmachines, mobiele kogelstraalmachines, vloerstrippers, industriële stofzuigers, persluchtgereedschappen en compressoren. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de technische ondersteuning aan onze klanten en verzorg je de bijhorende werkplaatsadministratie.

Jouw profiel:

 • Je hebt een opleiding elektromechanica achter de rug (of gelijkwaardig)
 • Tig-lassen behoort tot jouw competenties of je bent bereid dit aan te leren
 • Je hebt de opleiding VCA-basis gevolgd of bent bereid dit te volgen
 • Collegialiteit en veilig werken zijn voor jou vanzelfsprekend
 • Je bent leergierig en flexibel
 • Je zoet een uitdagende nieuwe omgeving waarin je al je technische expertise kwijt kan
 • Je bent kwaliteits- en klantgericht
 • Je werkt graag zelfstandig en kan prioriteiten stellen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E)

Ons aanbod:

We bieden jou een uitdagende en zeer afwisselende functie in een gezonde groeiende onderneming. Jouw verdere persoonlijke ontwikkeling wordt bevorderd en ondersteund met diverse opleidingsmogelijkheden in binnen- en buitenland.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Het uurrooster is bespreekbaar.

Interresse?

Neem zo snel mogelijk contact op via 03/820.72.44 of info@decovan.be

 

NOA Vloerendag 2018

Dé netwerkdag voor de vloeren- en terrazzosector

Op donderdag 12 april 2018 vindt de NOA Vloerendag in het NOA-Afbouwcentrum te Veenendaal plaats voor alle ondernemers in de zandcement-, gietdek-, kunststof-, terrazzo- en monolietvloerensector. Deze jaardag voor alle vloerenspecialisten in de afbouw brengt je volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laat je netwerken met vakgenoten.

U vindt ons op stand 11.

 

 

ASBESTOS 2018


Op 20, 21 en 22 november 2018 zal Decovan Machines aanwezig zijn op ASBESTOS 2018 in de Evenementenhal te Gorinchem.

ASBESTOS 2018 is DE vakbeurs voor bedrijven en organisaties zich bezighouden mte asbest in de breedste zin van het woord. Van strategisch advies, inventarisatie en onderzoek tot sanering, opslag en eindcontrole. De beurs waar professionels mekaar ontmoeten en kennis met mekaar delen.

Evenementenhal Gorinchem - Franklinweg 2 - 4207 HZ Gorinchem - Nederland

 

 

 

Vloerschuurmachines

De Zweedse fabrikant Scanmaskin is al ruim 10 jaar lang een autoriteit op het gebied van planetaire diamantschuur- en polijstmachines en de bijhorende diamantgereedschappen. Sinds begin 2009 is Decovan Machines de exclusieve importeur voor de BENELUX van deze ingenieuze Scan Combiflex vloerschuurmachines voor het schuren en polijsten van vloeren.

Het gamma van Scanmaskin omvat diamantschuurmachines of vloerschuurmachines met bijhorende diamantsegmenten en diamantpads, handschuurmachines, vlindermachines voor kunstharsvloeren en overige toebehoren. Deze machines zijn geschikt voor het stofvrij diamantschuren en polijsten van betonvloeren en renovatie / polijsten van natuursteen, het schuren van parket, alsook voor het verwijderen van epoxy, verf en lijmresten.

Scan Combiflex diamantschuurmachines - a New Way of Grinding

De mogelijkheden van deze multifunctionele vloerschuurmachines namen de laatste jaren enorm toe. Scanmaskin is hierin steeds een trendsetter geweest. Geen wonder dat deze fabrikant raad weet met haast elke vloer.

Scan-On diamantgereedschappen

Scanmaskin heeft een uitgebreid gamma aan diamantsegmenten en PKD-segmenten ontwikkeld. Elke kleur stelt een specifieke korrel voor. Daarnaast bestaan er in elke korrel steeds meerdere bindingen (hardheden). Zo vindt u steeds het juiste diamantsegment of PKD-segment voor uw te schuren ondergrond of toepassing en dat alles steeds direct uit stock leverbaar!

Het gepatenteerde Scan-On bevestigingssysteem maakt het wisselen van diamantsegmenten een taak van seconden. 

Stap 1 Stap 2 Stap 3

 
​Scan-On bevestigingsplaten

Hebt u nog geen Scanmaskin Scan Combiflex vloerschuurmachine maar wil u toch al aan de slag met onze Scan-On diamantsegmenten ? Geen probleem wij hebben Scan-On bevestigingsplaten voor quasi alle andere merken vloerschuurmachines op voorraad. Klik hier en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of demonstratie!

Metaalgebonden diamantsegmenten voor het schuren:

PKD-segmenten voor het verwijderen van lijmresten, coatings, epoxy, etc.:

Scanmaskin polijstgereedschappen

Perfectie hangt af van kleine details. Ook daar heeft Scanmaskin een passend antwoord voor.