0
Categorieën
Mijn account
https://www.decovan.be/nl/decovan/service
Zoeken naar Merk, product, toepassing, etc..
Nederland +31 (0)114 682 811
Winkelmandje
 
Decovan Machines is de exclusieve importeur van de kwaliteitsmachines en gereedschappen van Scanmaskin, Pullman-Ermator, Impacts, Von Arx, Portamix, Diakat, Holer Diamond, Scrap'Air, Astillo, ACF, OEM Products, Janser, FloorMaster, Roll en Zirocco. Naast deze kwalitatieve machines voor oppervlaktebewerking en stofafzuiging, staan wij garant voor een persoonlijke dienstverlening, kennis van zaken, levering uit voorraad en een eigen dienst na-verkoop voor uw herstellingen en onderhoud.

Service
Onderhoud

Onze machines worden veelvuldig en bijzonder intensief gebruikt. Om ze in goede conditie te houden is onderhoud en van tijd tot tijd een herstelling of reparatie nodig. In onze werkplaats herstellen wij snel en vakkundig alle Von Arx, Scanmaskin, Pullman-Ermator, Impacts, AstilloRoll, PortaMix machines en Scrap'Air gereedschappen.

Voorraad

Wij houden een ruime voorraad aan van quasi al onze machines, gereedschappen, toebehoren en onderdelen om binnen 24 uur te kunnen leveren. Dagelijks komt onze expediteur (TNT) de pakketten afhalen om deze de volgende dag af te leveren op uw adres.

Demonstraties

Ieder project, ondergrond of toepassing heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten en obstakels. Om er zeker van te zijn dat u de juiste machine- of gereedschapskeuze maakt, hebben wij alle machines en gereedschappen beschikbaar in demo. Wij komen graag tot bij u op de werf of werkplek om de machines te demonstreren.

Verhuur

Al onze demo machines zijn ook beschikbaar voor verhuur.

Klik hier om meer te weten te komen over onze verhuurmogelijkheden en -tarieven.