0
Categorieën
Mijn account
https://www.decovan.be/nl/pullman-ermator-clean-air-from-sweden/eikenprocessierups
Zoeken naar Merk, product, toepassing, etc..
Nederland +31 (0)114 682 811
Winkelmandje

Bestrijding eikenprocessierups

Elk voorjaar zorgen de eikenprocessierupsen wederom voor hinder. De Pullman-Ermator cycloonstofzuigers zijn uitermate geschikt voor het veilig bestrijden van deze plaag.

De cycloonstofzuigers van Pullman-Ermator hebben een hoge en constante zuigkracht, een grote filtercapaciteit en zijn bovendien allen standaard uitgerust met HEPA-13 absoluutfilters die de brandharen niet doorlaten. Daarenboven zorgt het unieke Longopac-zaksysteem ervoor dat de gebruiker geen gevaar loopt tot blootstelling aan de opgezogen rupsen en brandharen tijdens het vervangen van de zak.

HEPA-13 absoluutfilters

Individueel getest en gekeurd volgend de Europese standaard EN1822. Het stof wordt aan de binnenzijde van de filter opgevangen, wat het risico op contact bij filtervervanging beperkt. Alle filters worden individueel DOP getest: filterefficiëntie van 99,993 - 99,999% bij een partikelgrootte van 0.3 μm.

Polyester fijnfilter

Conische vorm, verstopt niet. Makkelijk te reinigen via Jet-pulse filterreiniging.

Longopac zaksysteem

Longopac is een 20 meter lange plastic slurf die in ongeveer 25 afzonderlijk afgesloten zakken kan worden afgesneden voor een snelle, stofvrije behandeling en verwijdering, telkens 40 liter wegwerpzakken. Sterk, veilig en gebruiksvriendelijk.